Het stappenplan voor gezichtsverzorging

1

Stap 1: Reinigen

Heb je een vermoeid ogende huid? Een doffe teint, donkere kringen onder je ogen? Behandel je huid voorzichtig als je het reinigt. Niet wrijven maar deppen, ook als je make-up verwijdert. Gebruik altijd lauwwarm water. Je kunt een exfoliant of een scrub gebruiken om dode huidcellen te verwijderen. Dit is erg effectief om je huid stralender te maken. Twee keer in de week gebruiken is voldoende.

Alternative text missing
2

Stap 2: Verzorgen

Een belangrijke oorzaak van een vermoeid ogende huid is, je raadt het al, stress.. Stress maakt je huid doffer, wat je huid ouder doet lijken. Een moisturizer zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt, waardoor je weer gaat stralen!

Alternative text missing

Feit

Een anti-oxidant is een stof die schadelijke vrije radicalen neutraliseert. Anti-oxidant Q10 helpt tegen vroegtijdige huidveroudering.
3

Stap 3: Verwennen

Stress, laat naar bed.. Soms wil je je huid verwennen met rijke ingrediënten en extra werkzame stoffen. Gebruik een masker om je huid weer te laten stralen, of een serum om je huid een powerboost te geven! Kies voor revitaliserende ingrediënten die aansluiten bij jouw huidtype. Bijvoorbeeld vitamine C, dat helpt zichtbare tekenen van vermoeidheid te verminderen.

Alternative text missing

Vitamine C-shot voor extra vitaliteit

Vult de gezichtshuid aan. Druppel je de vitamine C shot door je dag- en nachtcrème en breng die aan op gezicht en hals.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos gezichtsverzorging en -reiniging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. maskers en mini's.
lotion
€ 8,99

Gezichtsmasker met een hydraterende vitamine C-boost

Mix zelf het tissuemasker met de lotion voor een verfrissend en efficiënt masker. Revaliseert de huid, en laat je stralen.

Lees meer
lotion
€ 3,99

Gezichtsmasker met vitamine C en pioenroos

Speciaal ontwikkeld voor de vermoeide en doffe huid die een energieboost kan gebruiken. Met 20 ml actief serum dat de huid herstelt en laat stralen.

Lees meer
badzout
€ 2,49
4

Beschermen

Van zonlicht word je vrolijk! Maar, bescherm je huid altijd goed tegen de zon. Het advies is om altijd een SPF van minimaal 30 te gebruiken. In de zomermaanden is een hogere factor aan te raden, en is het verstandig om op de uren midden op de dag uit de zon te blijven. De zon is immers een belangrijke oorzaak van fijne lijntjes. Goed insmeren dus!

Alternative text missing
alternative text

Doe de Etos Skin Scan!

3 min

Een gratis professionele huidanalyse op basis van een foto van je gezicht. Na de analyse ontvang je direct een persoonlijk productadvies. Zo weet je binnen enkele minuten welke gezichtsverzorging het beste bij jou past!

Lees in ons privacybeleid hoe we je gegevens gebruiken

en bekijk hier de algemene voorwaarden.
Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.