Het stappenplan voor gezichtsverzorging

1

Stap 1: Reinigen

Als je een vette of gecombineerde huid hebt, is een goede reiniging erg belangrijk. Maar let op: reinig je huid niet te vaak en reinig zachtjes. Je kan namelijk de natuurlijke barrièrefunctie van de huid wat beschadigen, waardoor je huid meer talg gaat aanmaken en meer onzuiverheden kan krijgen. Reinig je huid alleen 's ochtends en ’s avonds. Gebruik een milde reiniger, zodat de natuurlijke barrièrefunctie in balans blijft.

Alternative text missing

Reinigt de huid en vermindert onzuiverheden

Met aloë vera en zeewierextract voor een diepe, milde reiniging, met als resultaat een schoon en fris gezicht.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos gezichtsverzorging en -reiniging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. maskers, prijstoppers en mini's.
€ 4.19

Olievrije cleaner die ontstresst, en de poriën diep reinigt

Met rozekwarts. Een natuurlijk kristal dat bekend staat als de steen die zelfliefde en zorgzaamheid versterkt.

Lees meer
€ 10.49
pomp

Zuiverende mousse zonder alcohol

Speciaal voor de gemengde, vette en onzuivere huid. Reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert overtollig talg. Bijzonder geschikt als scheermousse bij een huid met veel ontstekingen.

Lees meer
€ 14.89
mousse
2

Stap 2: Verzorgen

Verzorg je huid met een dag- of nachtcrème. Kies een crème die past bij jouw huidtype. Bijvoorbeeld een hydraterende crème die helpt om de vochtbalans te herstellen. Bijvoorbeeld een matterende crème die een glimmende huid helpt voorkomen. Een crème die past bij jouw huidtype helpt de talgproductie te reguleren, hydrateert, en verfijnt de poriën.

Alternative text missing

Matteert de huid en vermindert onzuiverheden

Met aloë vera en witte schors, speciaal geformuleerd voor de onzuivere huid. Reguleert de talgproductie.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos gezichtsverzorging en -reiniging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. maskers, prijstoppers en mini's.
€ 5.99
gel

Matteert en verzorgt de gezichtshuid

Parfumvrije crème die helpt de talgproductie te reguleren en bijdraagt een zichtbaar matte, gladde huid. Trekt snel in, en is een goede basis voor make-up.

Lees meer
€ 20.59
creme

Normaliseert overtollige talgafscheiding

Vetvrije dag- en nachtcrème voor de onzuivere huid. Salicylzuur en bramenbladextract werken zuiverend.

Lees meer
€ 9.99
creme

Feit

Aloë vera is een vetplant die wereldwijd groeit in een tropisch klimaat. Aloë vera is beroemd om haar vochtinbrengende en verzachtende werking.
3

Stap 3: Verwennen

Stress, laat naar bed.. Soms wil je je huid verwennen met rijke ingrediënten en extra werkzame stoffen. Gebruik een masker om je huid nog frisser te maken, of juist een powerboost te geven! Kies voor zuiverende ingrediënten die aansluiten bij jouw huidtype. Bijvoorbeeld houtskool, dat bekend staat om haar zuiverende werking. Of salicylzuur, bekend om zijn exfoliërende werking.

Alternative text missing

Diep zuiverend kleimasker

Met zink en salicylzuur. Panthenol verzacht de geïrriteerde huid en heeft een matterend effect.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos merk 2e zelfde product voor de halve prijs voor Etos extra leden. M.u.v. prijstopper, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale
promotie badge
€ 3.99
pasta

Zuivert en verfijnt je poriën

Geïmpregneerd met houtskool en verrijkt met zwarte-algenextract, LHA en hyaluronzuur. Hydrateert de huid.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Garnier tissue maskers alle varianten, combineren mogelijk.
€ 2.99
lotion

Rekent af met onzuiverheden

Ervaar een intens, verkoelend, tintelend schoon gevoel terwijl je ontstresst. Met natuurlijke houtskool.

Lees meer
€ 8.99
creme
4

Beschermen

Zonnebrandcrèmes zijn vaak een beetje vettig. Als je een vette huid hebt, moet je vaak dus even goed zoeken naar een fijne crème. Het advies is om altijd een SPF van minimaal 30 te gebruiken. In de zomermaanden is een hogere factor aan te raden, en is het verstandig om op de uren midden op de dag uit de zon te blijven. Ben je de hele dag buiten? Smeer je dan iedere twee uur opnieuw royaal in. De zon is immers een belangrijke oorzaak van huidproblemen, zoals rimpels en pigmentvlekken.

Alternative text missing

Matterende, waterresistant zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème voor gezicht en decolleté. Beschermt en matteert de huid. SPF 30.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos zonbescherming en aftersun alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. prijstoppers en mini's.
€ 8.99
creme

Matterende gezichtsformule die geen glans achterlaat

Het Triple Moist Complex biedt direct langdurige hydratie tot diep in de huid. Met Zinc PCA dat helpt om puistjes te voorkomen. SPF 30.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Biodermal zonbescherming en aftersun alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
€ 22.65
lotion

Gezichtszonnebrand met niet-plakkerige textuur

Effectieve bescherming tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Voelt licht aan op de huid en absorbeert overtollige oliën. SPF 30.

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea, Sanex en bad en douche alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos, Balneum, Dermolin, babyverzorging, cadeausets en mini's.
€ 15.95
creme
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.