no make up

Skin Academy & No Make Up

Doeltreffende gezichtsverzorging, eerlijk en duurzaam. Geen ingewikkelde routines. Producten vol met ingrediënten om verliefd op te worden voor elk huidtype, elke dag.

shop nu

Huidvriendelijke gezichtsverzorging met duurzame ingrediënten

Clean Beauty producten met ingrediënten om verliefd op te worden. Voordat No Make Up en Skin Academy ingrediënten toevoegen willen ze eerst weten wat het exact is. Waarom zou je het gebruiken en wat doet het voor je huid? De clean beauty filosofie combineert het beste van natuurlijke producten met de betrouwbare productveiligheid van synthetische ingrediënten. Want al is natuurlijke cosmetica van natuurlijk oorsprong dat betekend nog niet dat je al deze ingrediënten kunt verdragen. Iedereen met hooikoorts weet dat natuur ook vaak allergie kan betekenen.

Artikel opslaan

Ontdek het assortiment

Skin Academy Pure Daily Moisturiser

Start je dag met een fris gevoel met Skin Academy Pure Daily Moisturiser. De lichte crème zorgt voor een gehydrateerd gevoel. Verzorgende en voedende ingrediënten kalmeren en verzorgen je huid. Terwijl de UVA + UVB filters je huid beschermen tegen invloeden van de zon. Met een verzorgt gevoel start jij de dag!

Skin Academy Pure Cleansing Facial Wash

Na een lange dag geen zin meer in een ingewikkelde reinigingsroutine? Dan is Skin Acadamy Pure Cleansing Facial Wash is jouw nieuwe buddy. De zachte reinigende gel zonder irriterende kleur- en geurstoffen. Een diepe reiniging die onzuiverheden en make-up verwijdert en de huid verzacht.

No Make Up oog crème

Vermoeide ogen en donkere kringen? Zie je ze als je in de spiegel kijkt? No Make Up oog crème geeft jouw huid een persoonlijke cafeïne shot. Met olie van groene koffiebonen en groene thee extract wordt jouw huid verzorgd en je ogen aangescherpt voor de belangrijke dingen in het leven: het hier en nu! Dat gaat toch veel beter zonder dat vermoeide gevoel?

No Make up 24K gold infused beauty oil

Stralen zonder make-up? Dat is het geheim van No Make up 24K gold-infused beauty oil. Enkele druppeltjes olie op je huid en je voelt de warme glinstering. De heerlijke zachte geur, kalmerende ingrediënten en vitamines stellen de huid in staat zich optimaal te beschermen. En jij straalt, van binnen en buiten!

Clean beauty voor jou

De beste actieve ingrediënten uit de natuur samen met hoge kwaliteit synthetisch ingrediënten die bewezen huidvriendelijk, duurzaam en afbreekbaar zijn. Dat is Clean Beauty voor jou!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.