41 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

tablet
€ 4,89
Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. geneesmiddelen.
tablet
€ 10,29
tablet
€ 19,89
poeder
€ 4,99
€ 11,49
tablet
€ 6,16
Promotie: Promotie voorwaarden: Swisse alle varianten, combineren mogelijk. Gezondheidsproduct; lees vóór het kopen de informatie op de verpakking.
tablet
€ 16,25
tablet
€ 15,29
drankje
€ 14,99
€ 10,49
tablet
€ 18,55
capsule
€ 18,95
spray
€ 15,95
€ 13,99
tablet
€ 12,29
tablet
€ 9,45
tablet
€ 6,99
tablet
€ 30,84

Magnesium supplementen kopen

Kan jouw lichaam wel wat extra magnesium gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding? Etos heeft een ruim assortiment aan magnesium tabletten, magnesium olie, magnesium poeder en magnesium spray van diverse merken, zoals Davitamon, Swisse, Lucovitaal en Etos Eigen Merk. Vraag je je af welke magnesium supplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften? Lees dan ons advies over magnesium of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel

Magnesium tabletten 

De meest voorkomende vorm van magnesium voedingssupplementen zijn tabletten. Deze magnesium pillen worden vaak ook gecombineerd met andere mineralen als zink of calcium. Eet of drink je weinig zuivelproducten? Overleg dan met je huisarts of het verstandig is om magnesium tabletten met extra mineralen toe te voegen aan jouw dagelijkse voeding. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

Magnesium kauwtabletten

Slik je liever geen tabletten? Geen zorgen. Bij Etos vind je niet alleen magnesium tabletten, maar ook magnesium kauwtabletten. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

Magnesium olie

Magnesium kun je niet alleen opnemen via tabletten of capsules, maar ook via de huid. Magnesium olie bevat een zuivere bron van magnesium. Heb je stijve spieren door stress of heb je je spieren zwaar belast? Magnesium is goed voor de spieren en draagt bij aan een normale spierwerking.

Magnesium poeder

Wist je dat magnesium ook in poedervorm bestaat? Als je liever geen tabletten slikt, kun je magnesium poeder toevoegen aan een glas water, waarna je het kunt opdrinken. Vind je dit niet zo lekker? Voeg dan een scheutje limonadesiroop toe of roer de magnesium poeder door een schaaltje yoghurt of vla. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

Magnesium spray

Naast alle andere vormen van magnesium bestaat er ook magnesium spray. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

Magnesium supplementen aanbieding

Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.