11 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. zonbescherming, aftersun, medicinale huidverzorging, oog en oor.
tablet
€ 10,49
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
tablet
€ 2,39
smelttablet
€ 14,95
Promotie: Promotie voorwaarden: Dagravit en Optimax alle varianten, combineren mogelijk.
smelttablet
€ 13,99
tablet
€ 26,73
smelttablet
€ 6,49
smelttablet
€ 28,49
tablet
€ 25,49
tablet
€ 26,89
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
tablet
€ 4,89
smelttablet
€ 21,95

Vitamine B12 kopen

Vitamine B12 is van essentieel belang voor de groei van je lichaam. Deze vitamine is namelijk nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en zenuwen. Het is altijd verstandig om te zorgen voor een gevarieerd voedingspatroon waarmee je alle vitamines binnenkrijgt die je nodig hebt. Wanneer je merkt dat je lichaam toch dat beetje extra nodig heeft, kun je vitamine B12 tabletten gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding. Zo ondersteun je het zenuwstelsel en je energieniveau. In ons assortiment vind je supplementen van onder meer Lucovitaal, Dagravit en Etos Eigen Merk. Benieuwd welke supplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften? Laat je dan adviseren en koop vitamine B12 tabletten in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Vitamine B12 aanbieding

Nooit meer een Lucovitaal of Dagravit aanbieding missen? Dan zit je goed bij Etos! Wij houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen op vitamine B12 supplementen. Ondersteun de werking van je zenuwstelsel en je energieniveau en koop vitamine B12 tabletten!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.