9 Resultaten

Filters

Filter - Vitamine b12
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

smelttablet
€ 21,95
tablet
€ 2,39
smelttablet
€ 28,49
smelttablet
€ 14,95
spray
€ 14,39
tablet
€ 25,49
tablet
€ 4,89
smelttablet
€ 13,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. geneesmiddelen.
tablet
€ 10,49

Vitamine B12 kopen

Vitamine B12 is een vitamine die vrijwel uitsluitend voorkomt in dierlijke voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, eieren en zuivel. Vitamine B12 draagt onder meer bij aan de normale werking van je immuunsysteem en de normale werking van je zenuwstelsel. Voor veganisten is het belangrijk om vitamine B12 supplementen te slikken, omdat zij helemaal geen dierlijke voedingsmiddelen eten. Bekijk ook ons assortiment aan vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine K en foliumzuur. Ben je op zoek naar multivitaminen? Bekijk dan hier ons assortiment aan multivitaminen

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Vitamine B12 aanbieding

Vitamine B12 kopen voor een zachte prijs? Houd dan de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.