Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken
multivitaminen etos eigen merk

Multivitamines

Wil je zeker weten dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt? Multivitamines zijn een uitstekende aanvulling op je dagelijkse voeding. Maar wat zijn multivitamines precies en welk supplement sluit het beste aan bij jouw behoeften? Lees hier alles wat je moet weten over multivitamines.

Shop multivitamines

Artikel opslaan

Wat zijn multivitamines?

Multivitamines zijn supplementen die meerdere vitamines en mineralen bevatten. Het verschilt per merk en soort multivitamine welke elementen hierin zitten. Vaak zitten alle 13 vitamines en de belangrijkste mineralen in een multivitamine.

Waar zijn multivitamines goed voor?

Alle vitamines en mineralen zijn even belangrijk om je gezond en fit te voelen. Met een gezond en gevarieerd eetpatroon kom je al snel aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen. Supplementen van multivitamines kunnen je naast je dagelijkse voeding helpen om je gezond het fit te voelen.

Hoeveel multivitamines heb je per dag nodig en waar zitten ze in?

Het verschilt per specifieke vitamine hoeveel je er per dag van nodig hebt. Het verschilt ook per voedingsmiddel welke vitamines daarin zitten. Ben je benieuwd welke vitamine welke functie heeft? Ga dan naar de specifieke vitaminepagina en ontdek alles wat je moet weten. Hieronder staan ze op een rij:

Wanneer heb je extra behoefte aan multivitamines?

Het komt niet vaak voor dat iemand extra behoefte heeft aan één vitamine. Vaak weet je niet welke vitamines je extra moet nemen. Dan kan een multivitamine-supplement een uitkomst bieden. Lees hier meer over het gebruik van vitamines.

Video: deze vitamines helpen voor een goede weerstand

Wil je meer weten over welke vitamines jou kunnen ondersteunen? In deze video legt gezondheidsdeskundige Hetty het voor je uit!

Multivitamine-supplementen

Multivitamine-supplementen kunnen een mooie aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Bekijk hieronder welke multivitamines aansluiten bij jouw behoeften.

Welke multivitamines zijn geschikt voor de vrouw?

Etos Multi Vrouw Tabletten zijn gemaakt voor vrouwen die een extra ondersteuning voor de groei van huid, haar en nagels willen. Zoek je multivitamines voor tijdens de overgang? Etos Multi vrouw 50+ is gemaakt voor vrouwen van 50 jaar en ouder die in de overgang zijn. Deze multivitamine ondersteunt de blaas. Bovendien bevat dit supplement extra vitamine D. Dit helpt onder andere bij het behoud van sterke botten.

Welke multivitamines zijn geschikt voor kinderen?

Etos Kids Multi Kauwtabletten Frambozensmaak zijn speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze kauwtabletten bevatten vitamines en mineralen afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen. Door de frambozensmaak kunnen kinderen deze supplementen ook makkelijk innemen.

Welke multivitamines zijn geschikt voor de man?

Etos Multi Man Tabletten ondersteunen het energieniveau, zijn goed voor spieren en ondersteunen het afweersysteem. Bovendien is hier extra zaagbladpalm aan toegevoegd. Dit kruid biedt ondersteuning voor de prostaat.

Welke multivitamines zijn geschikt voor 50-plussers?

Etos Multi Alles in 1 50+ is speciaal ontwikkeld voor mensen boven de 50 jaar. Deze multivitamines bevatten vitamine C, wat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem, de normale werking van het zenuwstelsel en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ook bevatten ze vitamine D3, wat mede zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden.

Ook is er Etos Multi Alles in 1 65+, een multivitamine speciaal voor 65-plussers. Dit supplement bevat diverse vitamines en mineralen, waaronder vitamine D3, wat het immuunsysteem helpt en bijdraagt aan het behoud van sterke botten.

Welke multivitamines zijn geschikt voor sporters?

Etos Multi Hoog Gedoseerd Tabletten bevatten extra vitamine B-complex. Deze multivitamine helpt energie vrij te maken uit voeding en bevordert de energiestofwisseling. Daarom is deze multivitamine met name geschikt voor sporters.

Welke multivitamines zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Etos Multi Green Vega Tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten die extra behoefte hebben aan vitamine B12.

Staat jouw favoriete multivitamine-supplement niet in het bovenstaande rijtje? Geen nood. Dit zijn er slechts een paar uit ons schap. Er is altijd wel een supplement dat bij jou past. We adviseren je er graag over!

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Bekijk onze multivitamines!

Op zoek naar vitamines ter aanvulling op je dagelijkse voeding? Koop dan snel multivitaminen bij Etos!

Gezondheidsanalyse

Krijg jij voldoende vitamines en mineralen binnen?

Doe gratis onze online analyse voor snel, persoonlijk en professioneel vitamine-advies én ontvang 10% korting op jouw persoonlijke routine!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.