multivitaminen etos eigen merk

Multivitaminen

Wil je zeker weten dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt? Multivitaminen zijn een uitstekende aanvulling op je dagelijkse voeding. Maar wat zijn multivitaminen precies en welk supplement sluit het beste aan bij jouw behoeften? Lees hier alles dat je moet weten over multivitaminen.

Shop multivitaminen

Wat zijn multivitaminen?

Multivitaminen zijn supplementen die meerdere vitamines en mineralen bevatten. Het verschilt per merk en soort multivitamine welke elementen hierin zitten. Vaak zitten alle 13 vitamines en de belangrijkste mineralen in een multivitamine.

Waar zijn multivitaminen goed voor?

Alle vitamines en mineralen zijn even belangrijk om je gezond en fit te voelen. Met een gezond en gevarieerd eetpatroon kom je al snel aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen. Supplementen van multivitaminen kunnen je naast je dagelijkse voeding helpen om je gezond het fit te voelen.

Hoeveel multivitaminen heb je per dag nodig en waar zitten ze in?

Het verschilt per specifieke vitamine hoeveel je er per dag van nodig hebt. Het verschilt ook per voedingsmiddel welke vitamines daarin zitten. Ben je benieuwd welke vitamine welke functie heeft? Ga dan naar de specifieke vitaminepagina en ontdek alles dat je moet weten over de vitaminen. Hieronder staan ze op een rij:

Wanneer heb je extra behoefte aan multivitaminen?

Het komt niet vaak voor dat iemand extra behoefte heeft aan één vitamine. Vaak weet je niet welke vitamines je extra moet nemen. Dan kan een multivitamine supplement zekerheid bieden. Lees hier meer over het gebruik van vitamines!

Multivitaminen supplementen

Multivitaminen supplementen kunnen een mooie aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Bekijk onder het kopje ‘Multivitaminen’ welke producten aansluiten bij jouw behoeften.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor de vrouw?

Etos Multi Vrouw Tabletten zijn gemaakt voor vrouwen die een extra ondersteuning voor de groei van huid, haar en nagels willen. Multivitaminen voor tijdens de overgang Etos Multi vrouw 50+ is gemaakt voor vrouwen van 50 jaar en ouder die in de overgang zijn. Deze multivitamine ondersteunt de blaas. Bovendien bevat dit supplement extra Vitamine D. Dit helpt bij het behoud van sterke botten en bij overgangsverschijnselen.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor kinderen?

Etos Multi Tiener voor Haar 12+ Tabletten zijn te gebruiken door meisjes van 12 jaar en ouder als aanvulling op de voeding. Het supplement draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Daarnaast zorgt de aanwezige silicium voor het behoud van glanzend haar. Etos Multi Tiener voor Hem 12+ Tabletten 12+ zijn te gebruiken door jongens van 12 jaar en ouder als aanvulling op de voeding. Het supplement draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Daarnaast is de aanwezige Vitamine D goed voor de spieren.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor de man?

Etos Multi Man Tabletten ondersteunen het energieniveau, is goed voor spieren en ondersteunt het afweersysteem. Bovendien is hier extra zaagbladpalm aan toegevoegd. Dit kruid biedt ondersteuning voor de prostaat.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor 50+’ers?

Etos Multi Alles in 1 50+ Tabletten zijn bedoeld voor mensen boven de 50 jaar vanwege een hogere dosering Vitamine D. Deze vitamine helpt namelijk bij het behoud van normale botten.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor sporters?

Etos Multi Hoog Gedoseerd Tabletten bevatten extra Vitamine B-complex. Deze multivitamine helpt energie vrij te maken uit voeding en bevordert de energiestofwisseling. Daarom is deze multivitamine met name geschikt voor sporters.

Welke multivitaminen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Etos Multi Green Vega Tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten die extra behoefte hebben aan Vitamine B12.

Staat jouw favoriete multivitaminesupplement niet in het bovenstaande rijtje? Geen nood. Dit zijn er slechts een paar uit ons schap. Ga langs bij de dichtstbijzijnde Etos winkel om je te laten adviseren over welke multivitaminen supplementen bij jou passen. Lees hier meer over het gebruik van vitamines.

Bekijk onze multivitamines!

Op zoek naar vitamines ter aanvulling op je dagelijkse voeding? Koop dan snel multivitaminen bij Etos!

€ 17.49
tablet
€ 17.49
tablet
€ 16.05
tablet
€ 17.49
tablet
€ 28.75
tablet
€ 17.49
tablet
€ 14.95
tablet
€ 18.65
capsule
€ 29.95
tablet
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.