33 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
Geneesmiddel, spray
€ 3,09
spray
€ 3,79
spray
€ 2,85
spray
€ 2,79
Geneesmiddel, spray
€ 2,79
€ 8,99
Geneesmiddel, spray
€ 5,29
€ 6,79
€ 5,09
spray
€ 6,99
Medisch hulpmiddel, spray
€ 9,99
Geneesmiddel, spray
€ 6,29
Geneesmiddel, spray
€ 5,79
Medisch hulpmiddel, spray
€ 12,99
Geneesmiddel, spray
€ 6,49
Geneesmiddel, spray
€ 5,59
Medisch hulpmiddel,
€ 9,99
spray
€ 6,99

Neusspray kopen

Last van een verstopte neus? Of van een loopneus? Verkoudheid gaat vaak gepaard met kriebelhoest, vastzittende hoest, keelpijn of griep. Etos heeft een ruim assortiment aan neusspray van diverse merken zoals Otrivin, A. Vogel en Prevalin. Gebruik je liever geen neusspray? Bekijk dan ons assortiment aan neusdruppels. Meer weten over het gebruik van neusspray? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om informatie.

Neusspray xylometazoline

Neusspray met xylometazoline vermindert de zwelling van je neusslijmvlies zodat je makkelijker door je neus kunt ademen. Neusspray met xylometazoline helpt bij verkoudheid door (langdurig) ontstoken neusslijmvlies en bij oorpijn tijdens het vliegen. Ook als je vaak last hebt van bloedneuzen kan neusspray met xylometazoline helpen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Neusspray zoutoplossing

Neusspray met zoutoplossing maakt het slijm in je neus dunner, zodat het makkelijker loslaat en je vrijer door je neus kunt ademen. Neusspray met zoutoplossing helpt bij verkoudheid of als je last hebt van een bijholteontsteking. Neusspray met zoutoplossing is geschikt voor langdurig gebruik. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Neusspray baby

Ben je op zoek naar neusspray voor je baby? Etos heeft een ruim assortiment aan neusspray die speciaal is ontwikkeld voor je kleintje.

Neusspray aanbieding

Wil je voordelig neusspray kopen? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste neusspray aanbiedingen.

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje