Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken
Wat is jouw Vitamine Routine?

Vitamine Routine

Van nature haalt je lijf vitamines uit gezonde voeding en zonnestralen. De basis van je vitamine routine. Maar elk lijf is anders. En ieder leeft op zijn eigen manier. Je lijf kan soms wat extra hulp gebruiken als aanvulling op je voeding voor een goede vitamine routine. Ben je benieuwd welke vitamines en mineralen jouw gezondheid kunnen ondersteunen?

Doe de Gezondheidsanalyse

Wat is jouw Vitamine Routine?

Etos extra

Een steuntje in de rug

Voor een goede weerstand is het belangrijk om gezond te eten, voldoende te slapen en regelmatig te bewegen. Je kunt je eetpatroon aanvullen met Multivitamine, dit ondersteunt de normale werking van je immuunsysteem. Het is ook belangrijk dat je genoeg buiten bent om Vitamine D op te nemen, wat helpt voor extra weerstand. Verder ondersteunt Vitamine C je energieniveau.

Etos extra

Voor je gemoedstoestand

Heb je last van stress of wil je goed tot rust komen? Voldoende slaap is erg belangrijk. Je kunt Rust en ontspanning supplementen nemen, deze kunnen bijdragen aan rust en ontspanning en helpen bij stemmingswisselingen. Voor een goede gemoedstoestand kan Vitamine B bijdragen aan je geestelijke veerkracht en is Magnesium gunstig voor je geestelijke balans.

Etos extra

Boost je energieniveau

Voel je je regelmatig vermoeid of kun je wel wat extra energie gebruiken? Zorg dat je een gezonde levensstijl hebt en beweeg voldoende! Extra Magnesium kan helpen om de natuurlijke energie in je lichaam te activeren. Daarnaast draagt Vitamine B12 bij aan het energieleverende metabolisme en kan extra Multivitamine je energieniveau ondersteunen.

Etos extra

Voor een stralende glow

Naast de juiste voeding en de juiste gezichtsverzorging kunnen ook bepaalde vitamines en mineralen bijdragen aan een mooie huid! Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat je huid jong en soepel houdt. Zink ondersteunt bij het herstellend vermogen van je huid en Collageen voedt en houdt de huid soepel van binnenuit. Je kunt ook onze speciale Huid supplementen proberen die een samenstelling bevatten van diverse vitamines die bijdragen aan een stalende huid!

Etos extra

Klachten in de overgang

Heb je last van overgangsklachten? Je lichaam heeft het druk met de veranderende hormoonspiegel. Zorg dat je voldoende Zink binnenkrijgt, dit draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Om je lichaam extra ondersteuning te geven is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kun je aanvullen met extra Multivitamine. Verder kan Vitamine E helpen bij het behoud van gezonde cellen en weefsels. In speciale overgang supplementen is dit gecombineerd.

Etos extra

Tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent is gevarieerd eten volgens de Schijf van Vijf extra belangrijk zodat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Om dit aan te vullen kun je extra Multivitamine slikken, wat bijdraagt aan vermindering van je vermoeidheid. Verder is het belangrijk dat je voldoende buiten bent zodat je Vitamine D opneemt want dit draagt bij aan de gezonde groei van botten en tanden van je kindje. En Omega 3 draagt bij de normale groei en ontwikkeling van de hersenen en ogen van je kindje.

Artikel opslaan

Gezondheidsanalyse

Krijg jij voldoende vitamines en mineralen binnen?

Wil je meer weten over je gezondheid en of je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt?
Bij Etos geven we je graag gratis, persoonlijk en professioneel advies. Kom naar één van onze winkels voor een advies van onze medewerker of doe de online analyse.​


Doe de Gezondheidsanalyse
Zoek een Etos winkel bij jou in de buurt

Ontdek meer over vitamines en mineralen

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.