Slaap

Slapeloosheid

slapeloosheid

Wat als je nachtrust een nachtmerrie wordt?

Heb je moeite met slapen? Wordt je 's nachts regelmatig wakker en lukt het niet om opnieuw in slaap te vallen? Misschien heb je wel last van slaapeloosheid. Lees snel verder.

Last van slapeloze nachten?

Dit kan erg vervelend zijn! Iedereen slaapt wel eens wat minder goed, maar als je met regelmaat slecht slaapt, kan het je leven negatief beïnvloeden. Lig je 's nachts vaak uren naar het plafond te staren? Of kom je helemaal niet in slaap? Dan kan het zijn dat je last hebt van insomnia. Of val je wel in slaap maar word je toch vermoeid wakker? Dan ben je wellicht oververmoeid.

Er zijn verschillende dingen die slaapproblemen kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan stress, een jetlag, medicijnen, slaapapneu en/of een verstoord slaapritme. Tip: houd een slaapdagboek bij. Schrijf op hoe laat je naar bed gaat en hoe laat je weer opstaat, hoe je je voelt wanneer je wakker wordt, en of je last hebt van stress. Dit helpt om je slaapproblemen in kaart te brengen. Of doe de slaaptest om te achterhalen wat precies je slaapprobleem is.

Ben je op zoek naar producten die je kunnen helpen om beter te slapen? Bekijk dan ons assortiment aan slaapsupplementen en slaaphulpmiddelen. Wil je meer weten over slaapsupplementen? Lees hier alles wat je moet weten over valeriaan en melatonine. Denk je dat je ernstige slaapproblemen hebt? Dan is het altijd raadzaam om langs de huisarts te gaan.

Hulp om lekker te slapen

Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. prijstoppers.
€ 7.19
tablet
€ 15.95
tablet
€ 14.39
tablet
€ 14.59
spray

Wat voor slaper ben jij?

slaap test

Etos slaaptest

In samenwerking met slaap perfomance coach Floris Wouterson hebben wij deze slaaptest ontwikkeld. Heb je een slechte nachtrust maar weet je niet waarom? Of ben je benieuwd of je echt zo goed slaapt als dat je denkt?

Ontdek in 3 minuten wat voor slaper jij bent!

Lees tip: SuperSlapen

In zijn boek SuperSlapen geeft slaap performance coach Floris Wouterson jou een methode om weer goed te slapen.

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat voeding een grote bijdrage levert aan een goede nachtrust. Verbeter je nachtrust met praktische lifestyle-principes die gebasseerd zijn op wetenschappelijke methodes.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.