GUM TerraCycle

Je kunt nu de interdentale rager, flossdispensers en borstels van onder andere GUM® en Philips recyclen! Met het GUM Gezonde Mond Recyclingprogramma kunnen we talloze ragers en flossdispensers redden van een stortplaats of verbrandingsoven en bijdragen aan een schonere milieu.

GUM mondverzorging

  • Nu recyclebaar met TerraCycle.
  • Zachte, flexibele rubberen tip die comfortabel tussen de tanden glijdt om voedselresten en tandplak te verwijderen
  • Helpt je zacht en effectief schoon te maken waar je tandenborstel alleen niet kan

Artikel opslaanGUM TerraCycle

Het is tijd voor een nieuwe stap in het recyclen van mondverzorgingsproducten. GUM en Philips hebben hun krachten gebundeld via het recycle programma van TerraCycle Nederland. Alle merken, waaronder die van GUM en Philips kun je recyclen door ze in te leveren bij de dichtbijzijnste publieke inzamellocatie . Dit kunnen tandartspraktijken zijn maar ook winkels. Mocht er in de buurt geen publieke inzamellocatie zijn kun je nog altijd persoonlijk opsturen via de pakketpost.

Hoe dit recyclen in zijn werk gaat? Het begint bij de inzameling van ragers en flossdispensers. Dit is belangrijk omdat de ragers en flossdispensers niet onder gewoon recyclebaar plastic vallen. TerraCycle heeft hiervoor een recycleproces ontwikkelt waardoor “niet-recyclebare” producten nu recyclebaar zijn.

Wanneer de ingezamelde producten bij TerraCycle aankomen, worden deze gesorteerd, schoongemaakt en versnipperd. Het materiaal wordt vervolgens gesmolten tot kunststof korrels. De kunststofkorrels dienen als grondstof, geschikt voor het produceren van eindproducten. Denk hierbij aan buitenmeubelen, gieters, opslagcontainers, buizen voor bouwtoepassingen, speelbodembedekkingen en nog meer. Samen maken we op deze manier het recyclingproces rond.

Klik hier voor meer informatie.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.