Etos Beauty Weekend

Etos Beauty Weekend

Helaas, Etos Beauty Weekend is afgelopen. Kun je niet wachten tot het volgende Etos Beauty Weekend?

Ontdek onze huidige aanbiedingen!

Shop aanbiedingen

Etos Beauty Weekend

Ben je klaar voor Etos Beauty Weekend? Bij Etos kun je 3 dagen lang profiteren van fantastische kortingen. Of je nu online koopt of in de winkel, bij Etos vind je de beste aanbiedingen op héél veel verschillende artikelen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om jouw favoriete items te scoren!

Wanneer is het Etos Beauty Weekend?

Helaas, Etos Beauty Weekend 2021 is afgelopen. Kun je niet wachten tot het volgende Etos Beauty Weekend? Check dan de online Aanbiedingen, Etos Nieuwsbrief of de Etos folder, zodat je altijd op de hoogte bent van al onze aanbiedingen.

Hoe werkt de Etos Beauty Weekend korting?

In onze Etos winkels krijg je korting op make-up, geuren en dames gezichtsverzorging en haarkleuring*. Online wordt de korting automatisch voor je verrekend als je een Etos Beauty Weekend deal koopt. Deelnemende producten kun je herkennen aan het Etos Beauty Weekend label.

Voordelen Etos Beauty Weekend online

  • Extra korting op make-up, geuren en beauty- en haaraccessoires*
  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Vóór 22:00 besteld, morgen in huis.

*m.u.v. prijstoppers, lopende acties, sale, DermaCare en Louis Widmer.

nieuwsbrief Etos Beauty Weekend

Geen aanbiedingen meer missen?

Registreer je voor Etos extra en ontvang automatisch onze nieuwsbrief. Zo ben jij altijd op de hoogte van al onze acties!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.