Glamour Day

Glamour Day 2020

Op 26 september 2020 is het weer zo ver: National Glamour Day! Een nationale shopdag waarop je extra Glamour Day korting krijgt op jouw aankopen. Twee keer per jaar profiteer je van de beste Glamour Day deals. En dit jaar doet Etos voor het eerst mee! Houd deze pagina goed in de gaten of meld je aan voor Etos extra en blijf automatisch op de hoogte van onze Glamour Day acties.

Kan jij niet wachten tot National Glamour Day?

huidige aanbiedingen

National Glamour Day 2020

Ben je klaar voor National Glamour Day? Bij Etos kun je dit jaar voor het eerst profiteren van fantastische Glamour Day kortingen. Of je nu online koopt of in de winkel, bij Etos vind je de beste aanbiedingen op héél veel verschillende artikelen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om jouw favoriete items te scoren!

Wanneer is het Glamour Day?

National Glamour Day wordt twee keer per jaar georganiseerd door het gelijknamige tijdschrift Glamour. Dit jaar valt de tweede editie van Glamour Day op zaterdag 26 september 2020.

National Glamour Day bij Etos

Op 26 september 2020 kun je bij Etos profiteren van spectaculaire Glamour deals. Alleen op zaterdag 26 september krijg je op vertoon van je Glamour magazine 20% korting op alle make-up, geuren, beauty- en haaraccessoires! Deze 20% korting is ook geldig bovenop lopende acties*.

Kun je niet wachten tot Glamour Day? Check dan de online Aanbiedingen of de Etos folder, zodat je altijd op de hoogte bent van al onze aanbiedingen.

Hoe werkt de Glamour Day korting?

In onze Etos winkels krijg je op zaterdag 26 september op vertoon van je Glamour magazine 20% korting op alle make-up, geuren en beauty- en haaraccessoires. Online wordt de korting automatisch voor je verrekend als je een Glamour Day deal koopt.

Voordelen Glamour Day online

  • Extra korting op make-up, geuren en beauty- en haaraccessoires*
  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Vóór 22:00 besteld, morgen in huis.

*m.u.v. Sale.

Op de hoogte blijven?

nieuwsbrief glamour day

Niks missen van onze Glamour Day deals?

Registreer je voor Etos extra en ontvang automatisch onze nieuwsbrief. Zo ben jij op tijd op de hoogte van al onze National Glamour Day deals!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.